YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

HEALING

Om mig

Den 1:a februari-98 var jag med om en bilolycka som orsakade en whiplashskada som resulterade i stark smärta i rygg och höft. Men jag lyssnade inte på kroppen utan fortsatte mitt liv in i en karriär som chef på ett rekryteringsföretag och den 1:a februari-2002 blev jag utbränd. Det visade sig även då att min kropp hade utvecklat fibromyalgi (som anses vara en kronisk sjukdom). Så med svår smärta, depression, sömnproblem, utmattning och magproblem började mitt sökande efter något som skulle göra mig frisk eller iallafall lindra mina besvär. Jag provade många olika behandlingar och terapier och jag låg på sjukhus vid 3 längre tillfällen under de senaste 10 åren. Jag började sova bättre men var ändå alltid utmattad varje morgon. Jag var konstant trött, hade mycket smärta, var ofta deprimerad och kände ingen mening med livet.

I Maj-2008 hörde jag talas om reconnective healing och gick på 3 sessioner. Redan vid 1:a sessionen visste jag att mitt sökande var över! Det kändes helt overkligt. 10 års sökande var äntligen över! Jag blev bättre och bättre för var timme som gick. Nu är jag smärtfri, jag har massa energi, magen fungerar och jag känner frid. Genom min långa inre resa som jag gick igenom kände jag att jag ville arbeta med människor och hjälpa dem att må bättre, men jag visste inte hur. Redan vid min första session förstod jag att jag hade hittat något där jag skulle kunna hjälpa andra att få en bättre hälsa, så i juni-08 åkte jag till Aten för att vara med på level l & level ll Reconnective healing med Eric Pearl* och sedan dess har jag kunnat hjälpa andra till en bättre hälsa på flera olika plan.

* Under kursen i Aten fick vi träffa en pojke med en cp skada som tack vare Reconnective healing har blivit mycket bättre. När jag såg pojken som förut inte kunde gå, halvspringa fram till Eric så strömmade tårarna längs mina kinder. Den här pojken visas i den nya dokumentären The Living Matrix. Se trailer:

Den 21-22 jan-2009 åkte jag till Oslo för att gå level lll så sedan dess ger jag även The Reconnection.

Trevligt samtal med Eric den 19/3-09 i Stockholm

Dr. Eric Pearl i Aten juni-08